Zeiltochten

Wilt u graag varen in Amsterdam tijdens uw bedrijfsuitje, bruiloft of gewoon om een gezellige tijd te beleven met uw vrienden en/of familie? Op de Zwarte Bonsem geniet u van de zon en een uitgebreide en verzorgde dag- of avondtocht. Varen in Amsterdam is het leukst op de Zwarte Bonsem!

Dagtocht in Amsterdam

13:00 Wij ontvangen u met een welkomstdrankje.

13.30 De trossen gaan los en u kunt genieten op het Markermeer. Wij kunnen naar Pampus of Muiden varen, bij een onbewoond eiland stilliggen en daar gaan zwemmen, wat u maar wilt. Er zijn douches aanwezig zodat u zich na het zwemmen kunt afspoelen. Wilt u helpen met zeilen? Onder begeleiding van onze ervaren bemanning is dit zeker mogelijk. Geniet en relax onder het genot van een hapje en een drankje.

16:30 We komen aan in de haven van IJburg waar de dag afgesloten wordt met een afscheidsdrankje.

17:00 Hier eindigt het programma.

Avondtocht in Amsterdam

18:00 U wordt met een welkomstdrankje ontvangen.

18:30 De trossen gaan los en u kunt genieten op het Markermeer. De mogelijkheden zijn oneindig. Zo kunnen we naar Pampus of Muiden varen en/of stilliggen bij een onbewoond eiland zodat u lekker kunt zwemmen. Er zijn douches aanwezig voor na het zwemmen. Wilt u onze bemanning helpen met het zeilen op het Markermeer? Dit is mogelijk. U wordt bediend van heerlijke borrelhapjes en drankjes en u kunt optimaal genieten van uw bedrijfsuitje in Amsterdam.

19:30 We gaan voor anker voor een onbewoond eiland zodat u lekker kunt dineren in de zon.

20:00 We zetten koers richting de haven van IJburg.

21:30 We komen aan in de haven van IJburg waar de dag afgesloten wordt met een afscheidsdrankje.

22:00 Het programma eindigt.

Met de Zwarte Bonsem zeilen in Amsterdam

Voor een bedrijfsuitje in Amsterdam is een tocht met de Zwarte Bonsem een uitstekende keuze. U geniet van een zeilschip met ervaren bemanning en moderne faciliteiten aan boord. Voor slechts €15,00 p.p. extra geniet u van onbeperkt drank uit onze gezellige bar én uitgebreide borrelhapjes. Bij de avondtocht kunt u kiezen voor een warm en koud buffet of een BBQ. Dit kost slechts €25,00 p.p. extra.

"Geweldige middag met zakenrelaties gehad op dit mooie schip. Heerlijk gezeild richting Muiden terwijl we prima verzorgd werden met drinks & bites."

Chrisje

"We had a really great time on your beautiful boat with friends and family. We had all what we needed and you were really chilled."

Dominik

Neem contact op voor een volledig verzorgde zeiltocht in Amsterdam

Wilt u graag genieten van een volledig verzorgde zeiltocht in Amsterdam? Op de Zwarte Bonsem is dit absoluut mogelijk. Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden of wilt u graag een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem contact met ons op.

Waarom kiezen voor de Zwarte Bonsem?

De Zwarte Bonsem is van zichzelf al erg uniek, maar de service achter het schip is nog unieker.

N

Professionele crew met bar en keuken

N

Het hele dak kan open

N

Al vanaf €25 een onvergetelijk evenement

Benieuwd naar de kosten of heb je een vraag?

Wilt u in Amsterdam genieten van een volledig verzorgd privé- of zakelijk evenement? Op de Zwarte Bonsem is dit absoluut mogelijk. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Locatie

Krijn Taconiskade t/o 430
1087HW Amsterdam
The Netherlands

+31 6 36 44 14 60
[email protected]