Vergaderingen

De Zwarte Bonsem is dé ideale plek voor vergaderingen, trainingen en workshops. Onze unieke vergaderlocatie in Amsterdam zorgt voor een frisse energie en nieuwe ideeën. Vergaderen op een boot zorgt ervoor dat u uit uw dagelijkse omgeving gehaald wordt en met een andere blik naar uw huidige werkzaamheden kijkt. Wilt u graag vergaderen in Amsterdam op een unieke locatie? Op de Zwarte Bonsem bent u van harte welkom!

Vergaderen in Amsterdam volledig naar wens

Bij de Zwarte Bonsem doen wij er alles aan om uw wensen te vervullen. Huurt u ons schip voor een vergadering, workshop of training, dan zorgen wij dat het u aan niets ontbreekt. Zo geniet u van uitstekende wifi, geluidsapparatuur en een scherm dat u kunt gebruiken. Ook op het gebied van food en drinks kunnen wij u helpen.

Vergaderen op een boot: de arrangementen

Onze unieke vergaderlocatie in Amsterdam kunt u huren voor een dagdeel of een volledige dag. Kiest u voor een dagdeel, dan heeft u keuze uit de volgende tijden: van 09:00 tot 13:00 uur of van 13:00 tot 17:00 uur. Koffie, thee, water, softdrinks en diverse versnaperingen zitten er altijd bij. Kiest u voor een volledige dag, dan geniet u ook van onze smaakvolle lunch.

Prijs arrangement per dagdeel: €25,00 euro p.p. excl. Btw op basis van 20 personen

Prijs arrangement gehele dag: €55,00 euro p.p. excl. Btw op basis van 20 personen

Neem contact op voor onze unieke vergaderlocatie in Amsterdam

Vergaderen in Amsterdam was nog nooit zo leuk en productief! Wilt u het arrangement graag uitbreiden met een activiteit? Wij bieden verschillende watersportactiviteiten aan. Zo kunt u met de Zwarte Bonsem een zeiltocht maken of kiest u voor wakeboarden, waterskiën, tubes en flyboarden. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met ons.

"Geweldige middag met zakenrelaties gehad op dit mooie schip. Heerlijk gezeild richting Muiden terwijl we prima verzorgd werden met drinks & bites."

Chrisje

"We had a really great time on your beautiful boat with friends and family. We had all what we needed and you were really chilled."

Dominik

Waarom kiezen voor de Zwarte Bonsem?

De Zwarte Bonsem is van zichzelf al erg uniek, maar de service achter het schip is nog unieker.

N

Professionele crew met bar en keuken

N

Het hele dak kan open

N

Al vanaf €25 een onvergetelijk evenement

Benieuwd naar de kosten of heb je een vraag?

Wilt u in Amsterdam genieten van een volledig verzorgd privé- of zakelijk evenement? Op de Zwarte Bonsem is dit absoluut mogelijk. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Locatie

Krijn Taconiskade t/o 430
1087HW Amsterdam
The Netherlands

+31 6 36 44 14 60
[email protected]