Tarieven

Hebben we je interesse gewekt? Op deze pagina vind je alle prijzen van de Zwarte Bonsem.

Alle arrangementen

De Zwarte Bonsem voor alle gelegenheden

Wilt u zeilen in Amsterdam en ondertussen vergaderen of feesten? Op de Zwarte Bonsem is het allemaal mogelijk. U kunt bij ons terecht voor vergaderingen, workshops, trainingen maar ook voor feesten en partijen kunt u onze boot afhuren. Onze boot huren in Amsterdam is een feestje dat u zelf helemaal in kunt vullen. U kunt namelijk diverse arrangementen kiezen om uw dag(deel) compleet te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor diverse watersportactiviteiten.

Zeilen in Amsterdam of het Markermeer

Terwijl onze bemanning de klipper op koers houdt, serveert onze crew heerlijke drankjes en hapjes tijdens het varen op het IJ en zeilen op het Markermeer . Kom samen met ons zeilen in Amsterdam en laat u verassen op de Zwarte Bonsem. Wij kunnen de hele dag drinks en bites voor u verzorgen. Kiest u ervoor om de Zwarte Bonsem in de avond af te huren, dan kunt u ook nog kiezen voor een koud en warm buffet of een BBQ. Geef al uw wensen aan onze bemanning door en dan zorgen wij dat u onbezorgd kunt genieten van een dag zeilen in Amsterdam.

Boot huren in Amsterdam

Wilt u graag samen met collega’s, vrienden of familie een dagtocht maken en langs verschillende mooie locaties in Amsterdam zeilen? Met de Zwarte Bonsem vaart u over het Markermeer langs bijvoorbeeld het vestigingsstadje Muiden of het eiland Pampus. Het is ook mogelijk om bij diverse locaties in Amsterdam aan te meren. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons schip en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en dan bespreken we samen al uw wensen!  

"Geweldige middag met zakenrelaties gehad op dit mooie schip. Heerlijk gezeild richting Muiden terwijl we prima verzorgd werden met drinks & bites."

Chrisje

"We had a really great time on your beautiful boat with friends and family. We had all what we needed and you were really chilled."

Dominik

Waarom kiezen voor de Zwarte Bonsem?

De Zwarte Bonsem is van zichzelf al erg uniek, maar de service achter het schip is nog unieker.

N

Professionele crew met bar en keuken

N

Het hele dak kan open

N

Al vanaf €25 een onvergetelijk evenement

Benieuwd naar de kosten of heb je een vraag?

Wilt u in Amsterdam genieten van een volledig verzorgd privé- of zakelijk evenement? Op de Zwarte Bonsem is dit absoluut mogelijk. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Locatie

Krijn Taconiskade t/o 430
1087HW Amsterdam
The Netherlands

+31 6 36 44 14 60
[email protected]