Feesten

Zoekt u nog een feestlocatie in Amsterdam waar u terecht kan voor recepties, presentaties, feesten en partijen? De Zwarte Bonsem is dan precies wat u zoekt. Onze partyboat in Amsterdam is er naast vergaderingen, trainingen en workshops óók voor de grotere groepen die feest willen vieren. Wilt u graag een feest op een boot in Amsterdam vieren, dan zorgen wij er samen met u voor dat het een onvergetelijke tijd wordt.

Feest op een boot in Amsterdam

De Zwarte Bonsem is wel 27 meter lang. Hierdoor kunnen wij grote groepen (tot wel 50 personen) laten genieten van onze partyboat in Amsterdam. Uiteraard bent u met een kleinere groep van bijvoorbeeld 10 tot 20 personen ook van harte welkom op de Zwarte Bonsem. Organiseert u binnenkort een bedrijfspresentatie, receptie, bruiloft of een heerlijk diner? Wij ontvangen u en uw gasten in onze longroom waar u geniet van een prettige tijd op deze bijzondere locatie.

Een feestlocatie in Amsterdam volledig naar uw wensen

Maakt u gebruik van onze diensten op de Zwarte Bonsem? U huurt het schip dan met alle belangrijke faciliteiten die hierbij horen. Zo beschikt onze feestlocatie in Amsterdam over goede wifi, geluidsapparatuur en een scherm. Uiteraard kunt u ook kiezen voor onze catering. Laat uw wensen bij ons achter en wij verzorgen een heerlijke maaltijd op de Zwarte Bonsem.

Neem contact op met onze partyboot in Amsterdam

Wilt u een feest op onze boot in Amsterdam vieren? De mogelijkheden zijn uitgebreid waardoor u ongetwijfeld uw feestelijke wensen in vervulling kan laten gaan. Zo is ons standaardarrangement uit te breiden met diverse activiteiten. Denk hierbij aan een zeiltocht, wakeboarden, waterskiën, tubes of flyboarden. Wilt u graag een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem contact op met onze partyboat in Amsterdam, wij helpen u graag met al uw feesten en partijen.

"Geweldige middag met zakenrelaties gehad op dit mooie schip. Heerlijk gezeild richting Muiden terwijl we prima verzorgd werden met drinks & bites."

Chrisje

"We had a really great time on your beautiful boat with friends and family. We had all what we needed and you were really chilled."

Dominik

Waarom kiezen voor de Zwarte Bonsem?

De Zwarte Bonsem is van zichzelf al erg uniek, maar de service achter het schip is nog unieker.

N

Professionele crew met bar en keuken

N

Het hele dak kan open

N

Al vanaf €25 een onvergetelijk evenement

Benieuwd naar de kosten of heb je een vraag?

Wilt u in Amsterdam genieten van een volledig verzorgd privé- of zakelijk evenement? Op de Zwarte Bonsem is dit absoluut mogelijk. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Locatie

Krijn Taconiskade t/o 430
1087HW Amsterdam
The Netherlands

+31 6 36 44 14 60
[email protected]